Despre Noi

 Sediul Bear-LockFirma Bear-Lock (Niedźwiedź-Lock) este lider pe piata mondiala in productia de antifurturi mecanice. Pionierul si inventatorul acestui antifurt este Zygmunt Niedźwiedź.

Experienta acumulata de-a lungul anilor si linia de productie avansata, au dat nastere la produse de o foarte inalta calitate, ceea ce a dus la asigurarea a milioane de automobile din intreaga lume.

Antifurturile Bear-Lock sunt vandute la cei mai mari producatori si importatori de masini cum ar fi: Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota si Volkswagen, dar si reprezentantelor din majoritatea tarilor.

In lume, antifurtul este vandut prin reprezentante autorizate in 24 de tari de pe 4 continente.

Antifurtul produs de Bear-Lock a devenit cunoscut foarte rapid in tara de origine Polonia, cat si in afara ei prin calitatea si functionalitatea sa si recunoscut ca fiind foarte practic de catre distribuitori cat si de clientii finali.

Firma detine o tehnologie foarte avansata ceea ce mentine calitatea produselor la un nivel foarte inalt, dovedit de certificatul de calitate ISO 9001 din 1998, si multe alte premii si medalii.

Pentru a afla mai multe despre Bear-Lock vă invităm să accesaţi secţiunea Videoclipuri

Fă şi tu parte din expansiunea Bear-Lock

După succesul obținut pe plan internațional, Bear Lock îşi doreşte să devină antifurtul auto numărul unu şi în România. Reţeaua noastră de dealeri autorizaţi se extinde într-un ritm alert pentru a suplini cererea de antifurturi auto  Bear-Lock din toate zonele ţării.

Dacă dorești să faci parte din aventura Bear Lock nu ezita să ne contactezi

JoomShaper