Întrebări frecvente

Toate antifurturile Bear-Lock oferă acelaşi grad ridicat de siguranţă împotriva hoţilor de maşini. Diferenţele dintre tipurile de antifurturi disponibile ţin doar de complexitatea cutiei de viteze şi de uşurinţa de a bloca/debloca maneta de viteze.

În unele situaţii, există posibilitatea de a alege între două modele diferite, de obicei între antifurtul de tip Pin şi antifurturile de tip K, P, R, W sau Z. Antifurtul de tip Pin diferă faţă de celelate modele mai moderne prin faptul că procedeul de blocare şi deblocare al manetei de viteze presupune o activitate suplimentară - introducerea şi îndepărtarea pinului din locaş. La antifurturile de tip K, P, R, W sau Z, pinul este înlocuit de un cilindru sau o parte culisantă care blochează maneta de viteze iar procedeul de blocare/deblocare presupune doar rotirea cheii în încuietoare.

Vizionaţi procedul de blocare/deblocare a unui antifurt de tip Pin montat pe un Audi S4

Antifurturile Bear-Lock pot fi comandate fie direct prin intermediul Bear-Lock România fie prin reţeaua de dealeri autorizaţi. Livarea antifurtului durează între 7 - 10 zile de la data comenzii. Fabricarea antifurturilor Bear-Lock are loc în Polonia, iar timpul de aşteptare depinde şi de raritatea autovehiculului, deoarece fiecare antifurt este special conceput pentru a se potrivi perfect maşinii tale
Antifurturile Bear-Lock pot fi montate doar de dealerii autorizaţi Bear-Lock din România, pentru a asigura buna funcţionare a mecanismului şi respecta normele tehnice de instalare ale antifurturilor. Acest nivel înalt de profesionalism garantează siguranţa sporită a antifurturilor fără a afecta funcţionalitatea cutiei de viteze sau aspectul interior al maşinii.

Pentru a vedea dealerii cei mai apropiaţi ţie accesează secţiunea Dealeri Autorizaţi

În funcţie de complexitatea cutiei de viteze şi a antifurtului comandat, montarea poate dura între 2-4 ore. Montarea presupune îndepărtarea părţilor care maschează schimbătorul pentru a permite fixarea antifurtului de corpul vehiculului. Vizionaţi un scurt videoclip ce detaliază procedeul de montare a antifurtului Bear-Lock
Antifurturile Bear-Lock sunt special create pentru a se potrivi perfect diferitelor modele şi mărci auto. Acest fapt presupune că antifurtul nu poate fi tranferat de la o maşină la alta decât dacă modelul maşinii şi al cutiei de viteze este acelaşi.
Costurile achiziţionării şi montării antifurtului Bear-Lock variază în funcţie de complexitatea antifurtului şi a cutiei de viteze.

Pentru detalii sună-ne la 0735 812 849 sau trimite-ne un email

Antifurtul Bear-Lock nu afecteză în nici un fel buna funcţionare a cutiei de viteze. Atestatele şi certificatele obţinute garantează acest lucru. Certficatul de conformitate R.A.R. atestă faptul că antifurtul Bear-Lock respectă cerinţele tehnice pentru a fi montat în siguranţă pe autoturismele din România. Atestatul TUV, certifică faptul că antifurtul Bear-Lock îndeplineşte condiţiile tehnice conform standardelor ISO 9001.

Pentru mai multe detalii accesaţi secţiunea Atestate şi Certificări

Producătorii auto recomandă Bear-Lock

Antifurtul Bear-Lock se bucură de recomandările marilor producători auto precum Skoda, Audi, Alfa-Romeo sau Volkswagen, fiind premiat la numeroase saloane auto internaţionale. Eficacitatea antifurtului Bear-Lock este recunoscută de către departamentul tehnic al producătorului auto Skoda, aflându-se pe lista de accesorii originale Skoda. Certificatele R.A.R. şi TUV, Munich precum şi profesionalismul dealerilor autorizaţi să monteze antifurtul Bear-Lock garantează siguranţa sporită a antifurturilor fără a afecta garanţia oferită de producător.

Blocarea şi deblocarea antifurtului Bear-Lock se face manual folosind cheia oferită. Acest fapt face imposibilă declanşarea sau blocarea automată a antifurtului în timp ce autovehiculul se deplasează.

Vizionaţi procedul de blocare/deblocare a unui antifurt de tip Pin montat pe un Audi S4

 

JoomShaper